Voordelen

De voordelen van ‘compatibel bouwen’.

Voordelen

Snelheid

Een bouwstandaard stemt het ontwerpen en het bouwen op voorhand op elkaar af. Voorengineering bevordert de ontwerp-, productie- en bouwsnelheid.

Kwaliteit

Standaard bouwelementen kunnen off-site geproduceerd worden. Prefabricatie garandeert kwaliteit en duurzaamheid op lange termijn.

Modulair maatwerk

Open source 2D bouwcomponenten, vervaardigd door verschillende producenten, zorgen voor meer ontwerpvrijheid op maat van het bouwproject.

Unieke gebouwen

Standaardisatie zorgt voor schaalbaarheid en betaalbaarheid, zodat er telkens meer budget is voor nieuwe innovatieve en unieke bouwelementen.

Duurzaamheid

Standaardisatie maakt compatibiliteit en uitwisselbaarheid mogelijk van circulaire bouwcomponenten om meerdere malen dynamische gebouwen samen te stellen die telkens aanpasbaar blijven.

Creativiteit

Een open standaard biedt veel ruimte voor creativiteit en zorgt voor meer keuzevrijheid in en ontwikkelen van compatibele bouwelementen.

Dynamisch 3D grid

Het slim grid-systeem met verschillende hoogtes is toepasbaar binnen elk type bouwproject, van woningen, kantoren, scholen tot industriehallen. Mosard maakt circulair bouwen haalbaar voor iedereen.

Efficiëntie

Ontwerpen en bouwen binnen éénzelfde standaard maakt het op voorhand delen van voorge-engineerde modellen met enkel de nodige technische detaillering mogelijk en vereenvoudigt zowel de communicatie als de administratie.

Sluit aan en ontwikkel mee

Maak deel uit van een duurzaam ecosysteem.

> Join us