SERVICES

our ingredients for impact

Een individuele opleiding? Of liever een groepsopleiding? MOSARD Workroom verzorgt opleidingen omtrent modulair en circulair bouwen zoals bijvoorbeeld een basisopleiding "ontwerpen binnen het 3D grid" waarbij we jouw ontwerp aftoetsen op compatibiliteit en je van ons het "compatible" embleem ontvangt. Naargelang de vraag die er wordt gesteld, delen wij tijdens opleidingen onze kennis over modulaire bouwsystemen, bouwen op het MOSARD grid, demontabel bouwen, en hergebruik van materialen. Onze groepsopleidingen gaan binnenkort van start, schrijf je in voor onze nieuwsbrief om dit niet te missen. Wenst u graag een individuele opleiding aan te vragen? Contacteer ons en dan kijken wij graag samen wat er mogelijk is!

Een circulair & modulair bouwproject ontwikkelen doe je niet alleen. Als experten in het vakgebied, en tevens ook ontwikkelaars van het MOSARD systeem, hebben wij uitvoerige expertise opgebouwd inzake circulair bouwen in het algemeen, tools die hieraan bijdragen, modulaire en circulaire bouwproducten, -systemen en -business modellen. Wij begeleiden zowel bouwheren als architecten als fabrikanten inzake modulair & circulair bouwen.

Van product strategie tot conceptual BIM modeling en het organiseren van een living lab... In de MOSARD Workroom helpen wij jou bij de ontwikkeling van een circulair en modulair product op het MOSARD grid. Welke circulaire criteria het moet bevatten? Dat is aan jou de keuze, maar wij staan jou bij en begeleiden jou met onze jarenlange ervaring en kennis.