22 juni 2021 @ Terhills Resort

Binnenkort opent Terhills Resort officieel de deuren. Het gaat om een vakantiepark ingebed in het groen met een sterk duurzaam karakter. De sfeervolle woningen tonen hoe een modulaire opbouw kan bijdragen tot een andere manier aan bouwen waarbij circulariteit en duurzaamheid voorop staan.

Correlatie modulair en duurzaam bouwen

Die correlatie tussen modulair bouwen en duurzaamheid vormt het uitgangspunt voor een interactief webinar voor ontwerpers, aannemers en andere bouwprofessionals. Het webinar zal uitgezonden worden vanuit Terhills Resort maar kan gratis gevolgd worden door iedereen die zich vooraf inschrijft.

Het zal zonder meer een interactief webinar worden waarbij het publiek ook zijn mening zal kunnen geven en vragen zal kunnen stellen.

Het webinar is een initiatief van 5 bouwbedrijven die een belangrijke rol gespeeld hebben bij de realisatie van dit opmerkelijk project: EQUITONE, Machiels Building Solutions, Tectum, Tracebel en Willemen. De organisatie en coördinatie is in handen van Redactiebureau Palindroom. Medialife neemt de technische aspecten voor zijn rekening.

Meer info: webinarterhills.be

Co-creators

Johny Verstegen
Mosard System