Expertise renovatiegedrag bij residentiële woningen

Mosard is sinds kort partner in het Flux50 ICON-project RE-ENNOVATE dat als doel heeft energierenovaties van residentiële woningen digitaler en efficiënter te maken. Na 3 jaar wil het consortium een digitale tool afleveren die via datagedreven methodes gepersonaliseerde renovatiepaketten voorstelt aan woningeigenaars op een transparante en duidelijke manier.

Bent u professioneel betrokken bij energierenovaties van residentiële woningen en kunt u ons meer vertellen over renovatiegedrag?

Dan nodigt de onderzoeksgroep imec-mict-ugent u graag uit voor een interview. Binnen dit project wensen we namelijk een beter zicht te krijgen op het renovatiegedrag in Vlaanderen en potentiële randvoorwaarden. Indien u ons graag zou willen helpen zouden we het bijzonder fijn vinden dat u volgende korte vragenlijst invult om te weten of u de expert bent waarnaar we op zoek zijn voor dit onderzoek: https://ghentunipss.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eS9R5cauQhq0rSS

Dr. Bram Van Acker & Stephanie Van Hove van imec-mict ugent nemen achteraf contact met u op om een moment vast te leggen.
Duur interview: +/- 1 uur
Medium: video call

Alle verzamelde gegevens worden vertrouwelijk behandeld door de imec-onderzoeksgroep voor Media, Innovatie en CommunicatieTechnologieën aan de Universiteit Gent (imec-mict-UGent). Persoonsgegevens zullen nooit doorgeven worden aan derden.

Meer info: bramb.vanacker@ugent.be