PRODUCT-ONTWIKKELING

/

DEVELOPMENT

Binnen onze MOSARD Workroom bieden onze experten ondersteuning in het conceptueel ontwikkelen van eigen demontabele en modulaire bouwelementen op het grid compatibel met het MOSARD systeem. Van ideation & sketching tot concept BIM modeling, het zoeken van partners en het organiseren van een Living LAB.

Alsook begeleiden wij bij de ontwikkeling van gestandaardiseerde ontwerpmodellen (zoals bv. een trappenhal) die we digitaal uitwerken in 3D als parametrische BIM modellen, die toegepast kunnen worden in meerdere ontwerpen van gebouwen.

PRIJS: op aanvraag

EMBLEEM ‘MOSARD COMPATIBLE’

Het juiste bouwsysteem kiezen gebeurt aan de hand van een brede waaier aan duurzaamheid, uitwisselbaarheid en garanties. De hoeksteen van MOSARD is het ‘Compatible’ embleem. Het MOSARD ‘Compatible’ embleem informeert welke co-creators op maat van het modulair maatsysteem ontwerpen en ontwikkelen, welke modulaire producten effectief compatibel, uitbreidbaar en herbruikbaar zijn en welke MOSARD gecertificeerde partners hier projecten mee kunnen realiseren en beheren.

Al een eigen model of gestandaardiseerd bouwelement dat eventueel vooraf en geïndustrialiseerd kan worden geproduceerd?

Laat jouw bouwsysteem, ontwerp of project aftoetsen op compatibiliteit binnen het modulair open systeem en je ontvangt van MOSARD vervolgens het ‘Compatible’ embleem. Dit zorgt voor op elkaar afgestemde professionele partners en biedt garanties voor de bouwheer.

PRIJS: op aanvraag