TRAJECT-
BEGELEIDING

/

TRAJECTBEGELEIDING ARCHITECTURAL PROJECT

Circulair & modulair bouwen doe je niet alleen. Indien jij een partner zoekt om dit traject aan te gaan gelooft in de visie van MOSARD en het MOSARD systeem, dan zit je goed bij ons. In functie van uitwisselbaarheid begeleiden wij alle bouwprojecten conform het ‘modulair aatsysteem’ van MOSARD en algemene circulaire principes. Wij zijn een partner in modulariteit & circulariteit, die met beide voeten in de bouwwereld staat.

Wij begeleiden projecten vanaf het voortraject en de offertefase tem de bouwfase en zelfs de beheerfase. Wij blijven ook na de oplevering bereikbaar om bij functiewijzigingen of toekomstige demontage- en renoveerplannen de circulaire omgang, demontabiliteit en hergebruik te faciliteren en zo de weerstand m.b.t. veranderattitude te ondervangen.

Wij begeleiden alle actoren van het bouwteam, alsook de bouwheer, bij de toepassing van het MOSARD-grid, modulair en demontabel ontwerpen en bouwen, flexibel en toekomstgericht bouwen, het kiezen, adviseren en bewaken van circulaire ambities (Totem, GRO), begeleiden bij andere toepassingen voor het aanmaken van elementpaspoorten en het maken van LCA analyses.

RICHTPRIJS: 0.5-2.75% ereloon

INNOVATION STRATEGY

Wil jij weten hoe je circulair en modulair kan gaan bouwen? Welke circulaire en modulaire partners er op de markt zijn? Welke circulaire strategieën je kan toepassen? Wat jij reeds gemakkelijk kan toepassen? Wil jij graag enkele workshops over circulair en modulair bouwen? Wij staan je graag bij tijdens dit traject.

We bouwen samen aan een future roadmap die jou de kennis en de handvaten geeft om toe te passen en jouw klanten goed te kunnen bijstaan. Naargelang jouw wensen analyseren we bouwprojecten- en of producten die reeds werden gerealiseerd en/of ontworpen, en trekken we hier leerlessen uit.

RICHTPRIJS: €3.000 – €15.000

INNOVATION PARTNERSHIP

Ben jij architect, projectontwikkelaar of aannemer en zoek jij een langdurige partner om circulair & modulair te bouwen? Onze transitiebouwers worden constant ondergedompeld in de wereld van circulaire, modulaire en prefab- innovaties en staan je graag bij om jouw innovatietraject te structureren en uit te dagen.

Vanuit een meerjarenplan definiëren we de aanpak, timing en doelen zoals het optimaliseren van uw circulaire en/of modulaire strategie, het definiëren van nieuwe product-ideeën, het begeleiden van meerdere architectuurprojecten, het stellen van deadlines voor implementatie van ideeën, het in kaart brengen van partners waarmee gewerkt kan worden, het bewaken van uw ambities gedurende architectuurprojecten, het opmaken van een duidelijk framework waarbij alle partners betrokken zijn en mee aan de slag kunnen tijdens het ontwerpen en bouwen van een project, en nog veel meer.

Minstens één keer per maand zitten we bij elkaar in een verfrissende en inspirerende meeting. Het wordt een moment om naar uit te kijken. U kunt ons altijd bellen als u twijfelt of een vraag heeft.

RICHTPRIJS: €500-€3.000/maand